Zagornîi Elena

Sunt o persoană:
Sunt o persoană tolerantă, calmă, mă caracterizează seriozitatea. Sunt gata oricând să învaţ lucruri noi şi să fac ceva pentru societatea în care trăim. Sunt perseverentă atunci când mă implic în ceva.

Am experiență în:

Experienta mea profesionala de pâna acum a fost de mai multe tipuri: didactică, administrativă. De asemenea, pe parcursul anilor precedenți am avut posibilitatea, prin participarea la mai multe scrutine electorale, să-mi îmbunătățesc experiența în acest domeniu. Am învățat ce înseamnă lucrul în echipă și responsabilitatea, de a acționa corest și promt în diferite situații.

Consider că tinerii din RM:

Au un potenţial extraordinar şi joacă un rol deosebit de important în dezvoltarea țării și a localității. Sunt receptivi și cointeresați de a se implica în procesul democratic și electoral. Energia tinerilor poate schimba din rădăcini situația existentă prin formarea de lideri puternici.

Am devenit partea echipei proiectului PRODEM pentru că:

Acest proiect îmi oferă ocazia să interacționez cu tinerii, contribuind la stimularea implicării lor civice. Dezvoltarea democratică a unei ţări depinde de nivelul integrării sociale, incluziunii şi pregătirii politice a tinerilor în societate. Prin realizarea acestui proiect se va spori conștientizarea tinerilor privind necesitatea participării la procesul electoral, informarea celor care urmeaza sa voteze pentru prima data cu privire la principalele caracteristici ale sistemului electoral, la drepturile, obligatiile si etica alegatorului, se va contribui la dezvoltarea competenţelor tinerilor de a analiza critic procesele electorale. Este un proiect ambiţios şi interesant care ar trebui dus mai departe.