Țurcanu Ludmila

Sunt o persoană:

Sunt o persoană cu echilibru în gîndire și acțiuni, am plăcerea de a lucra cu oamenii în rezolvarea sarcinilor și a problemelor și de a găsi soluții alternative la aceste probleme.

Punctualitatea, sinceritatea, amabilitatea, respectul  față de cei din jur sunt calitățile ce mă reprezintă.

Capacitatea de analiză și sinteză mă ajută în tot ceea ce fac, iar ceea ce fac îmi aduce plăcere.

Am experiență în:

Am experiantă în lucru cu elevii și deprinderea  de a lucra împreună pentru a rezolva o idee comună. De-a lungul carierei profesionale, m-am implicat activ în viața comunitară pentru a identifica și a soluționa diverse probleme. Încerc să altoiesc la elevi atitudinea responsabilă față de comunitatea în care locuiesc, față de țară și neam, ca viitori cetățeni activi și responsabili.

Consider că tinerii din RM:

Consider că tinerii din RM sunt  indiferenți  față de evoluția și schimbările din țară. Transformările sociale și politice din ultimile decenii au generat probleme cu care se confruntă societatea. În pofida șanselor și oportunităților apărute în procesul dezvoltării democrației pluraliste în țara noastră, gradul de participare a  tinerilor la viața publică este  foarte scăzut. Marele potențial  pe care îl posedă tînăra generație  le-ar permite să se realizeze și să contribuie  la dezvoltarea societății în întregime, inclusiv la dirijarea propriului destin.

Am devenit partea echipei proiectului PRODEM pentru că:

Am devenit partea echipei proiectului  PRODEM, pentru că trebuie să fimi proactivi, să participăm în societate prin revendicarea drepturilor și responsabilităților de cetățean,pentru a inflența deciziile politice. Totodată, implicarea și instruirea mea este esențială pentru informarea tinerilor alegători.