Feodosia Butușan

Sunt o persoană:

-Responsabilă, sociabilă și calmă. Pot interveni si remodela situații după caz. Îmi place sa fiu mereu in căutare de aceea prefer schimbarea. Îmi place să călătoresc, o activitate care-mi aduce o satisfacție sufletească enorma.

Am experiență în:

-Diverse acțiuni cu cetățeni de diferite vârste in deosebi cu tineretul. Un alt domeniu aproape îmi este și activitatea birourilor electorale comunitare, promovarea obiceiurilor si tradițiilor neamului, comunicare.

Consider, că tinerii din RM:

  • Sunt pasivi în privința dezvoltării, schimbării la nivel de comunitate, țară. Mai mult, gradul de participare in viața publica este scăzut. Tinerii puțin se informează despre rolul lor ca cetățean, despre datoriile civice, precum și despre procesul democratic a participării la alegeri, despre importanța votului său.

Am devenit parte a echipei proiectului PRODEM pentru că:

Îmi doresc să reușesc  în a sensibiliza și a activa tânără generație în schimbările și dezvoltarea societății din  care fac parte. A-i face să conștientizeze, că schimbarea vine de la fiecare în parte, începând cu: familia, școala, comunitatea. Să aibă încredere în forțele proprii, să se poată motiva. Voi fi alături de tinerii, care-si vor depune votul pentru prima oară. Voi demonstra prin diverse acțiuni, că deciziile lor contează.