Casiadi Aliona

Sunt o persoană:
Sunt o persoană comunicativă, adaptabilă, activă, hotărâtă, sociabilă, care încearcă să facă faţă oricărei provocări, interesată de  o continuă dezvoltare profesională.

Am experiență în:

Am experiență în lucrul direct cu tinerii, la fel și în activitatea de lucru atât a birourilor electorale ale secțiilor de votare cât și a consiliului electoral de circumscripție.

Consider că tinerii din RM:

Consider că tinerii din Republica Moldova sunt cea mai puternică forţă care este capabilă şi trebuie să aducă adevărata schimbare în ţară. Implicarea tinerilor din societatea noastră în procesul electoral poate contribui la formarea unei societăți prospere, iar o data cu aceasta ar crește și nivelul de dezvoltare intelectuală, culturală și chiar economică a țării.

Am devenit partea echipei proiectului PRODEM pentru că:

Am devenit partea echipei PRODEM pentru că sunt o persoană care iubește să interacționeze cu tinerii și crede că aceștia sunt o forță în societate – o forță ce poate schimba multe, un garant al dezvoltării. Cred că acest proiect este un instrument care va ajuta tinerii să conștientizeze importanța implicării lor în procesul decisional.