Grupul de tineri „Noi suntemi viitorul” din satul Zaim, ambițioși, plini de entuziasm, curajoși s-au implicat în rezolvarea unei probleme din comunitatea lor, lipsa unui teren de sport la LT „ A. Mateevici”.

Astfel a apărut ideea de proiect „Sport –Sănătate-Succes” care a avut ca scop de a combate și a preveni compartimentul de riscuri în rândurile tinerilor și de a promova un mod de viață sănătos.

Acest scop l-au putut realiza în cadrul proiectul ProDem 2 „Împuternicirea tinerilor pentru cetățenie activă în Moldova”, implementat de Hilfswerk International în parteneriat cu AO „Speranța” și „Moștenitorii”, susținut de Agenția Austriacă pentru Dezvoltare (ADA), cu fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare și Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei prin fondurile IFA (Institutul pentru Relații Externe).

Pentru atingerea scopului s-au urmărit obiectivele de a sensibiliza adolescenții cu privire la un mod de viață sănătos prin crearea bazei tehnico – materială a terenului sportiv pentru realizarea activităților sportive.

Tinerii vor avea posibilitate să-și petreacă timpul liber benefic cu consecințe pozitive pentru sănătate.

Urmărește-ne:
https://www.facebook.com/prodem.md​
www.prodem.md

#Zaim #prodem #Speranța #Moștenitorii #ADA #IFA

Vizualizări: 0