Astăzi 14 iulie 2019 în localitatea Doroțcaia din raionul Dubăsari s-a desfășurat un eveniment cultural sportiv inedit. Activitatea a fost organizata în parteneriat cu Administrația Publică Locală și cea Raională.

Scopul activității a fost să promoveze inițiativele tinerilor din localitate, a modului sănătos de viață și odihnei active pe malul rîului Nistru.

Printre oaspeții evenimentului au fost Domnul Valeriu Berzan, primarul s. Doroțcaia, Doamna Svetlana Isaicul, șefa cabinetului metodic din cadrul Direcției de Învățământ a Consiliului Raional Dubăsari.

Un aport considerabil pentru organizarea evenimentului au adus tinerii voluntari – Iulia Coica și Stanislav Leașco

Evenimentul dat reprezintă parte componentă a proiectului ProDem 2 „Împuternicirea tinerilor pentru cetățenie activă în Moldova”, implementat de Hilfswerk Internațional în parteneriat cu AO „Speranța” și „Moștenitorii”, susținut de Agenția de Dezvoltare Austriacă (ADA, Austrian Development Agency), cu fondurile Cooperării Austriece pentru Dezvoltare și și Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei prin fondurile IFA (Institutul pentru Relații Externe).
Pentru mai multe informații accesați www.prodem.md